Foto: Shelly Boom

Gewijzigde dienstregeling Arriva

  Venray

Vervoersorganisatie Arriva gaat met ingang van zondag12 december een gewijzigde dienstregeling invoeren. Voor de buslijnen in Horst aan de Maas verandert er weinig. In Horst worden de bushaltes politiebureau en Loevestraat in gebruik genomen voor lijn 89 Horst-Venray. Voor lijn 87 Venlo-Venray verandert er niets.

Arriva gaat een nieuwe buslijn inzetten om versneld naar Venlo te kunnen. De nieuwe sneldienstlijn 686 gaat rijden tussen Horst en Venlo. In Horst wordt een lokale lusroute gereden om vervolgens snel via Greenport en Blerick naar Venlo te rijden. Met deze sneldienst wordt ook de Brightlands Greenport Campus weer met OV bereikbaar. Vooralsnog rijdt de sneldienst op werkdagen overdag ieder uur.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten