<p>De uitbreiding van de brandweerkazerne staat op de agenda van de commissie Werken en Besturen.&nbsp;</p>

De uitbreiding van de brandweerkazerne staat op de agenda van de commissie Werken en Besturen. 

(Foto: Shelly Boom)

Drukke agenda’s laatste commissies

  Venray

Tijdens de laatste commissievergaderingen van dit jaar hoeven de leden zich niet te vervelen. Daar geven drie volle agenda’s geen aanleiding toe. 

De commissie Wonen trapt dinsdagavond 23 november af met onder andere de bestemmingsplanaanpassingen voor de uitvoering van de eerst fase van de reconstructie van de N270 en de aanleg van de Oostverbinding tussen de Henri Dunantstraat en de Stationsweg en de omvangrijke opknapbeurt de van de Stationsweg. Ook het bestemmingsplan voor woningbouw aan de Kerkweg in Ysselsteyn komt aan bod. Een dag later vergadert de commissie Werken en Besturen over onder meer uitbreiding van de brandweerkazerne, donderdag 25 november staat de herontwikkeling van het Gouden Leeuwpad en voormalige AH-pand, waar de bieb in komt, op de agenda.

De commissies starten om 19.30 uur, zijn vanwege de coronamaatregelen alleen digitaal te volgen en gelden als voorbereiding op de raadsvergadering van dinsdag 14 december.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten