<p>Paviljoen Jozef&nbsp; op het Annapark.&nbsp;</p>

Paviljoen Jozef  op het Annapark. 

(Foto: Persfoto)

Centrum Bijzondere Tandheelkunde Noord-Limburg op Annapark

  Venray

Het Centrum Bijzondere Tandheelkunde Noord-Limburg wordt een nieuwe ‘bewoner’ van het Annapark.

De langjarige huurovereenkomst is dinsdag ondertekend tussen het Centrum Bijzondere Tandheelkunde Noord-Limburg en de Renschdael Groep. Marc van der Velden, ontwikkelaar bij de Renschdael Groep, is verheugd: “Met de komst van CBT Noord-Limburg, een specialist op gebied van bijzondere tandheelkunde, is een mooie, nieuwe stap gezet in de ontwikkeling van maatschappelijke voorzieningen op het Annapark.”

CTB Noord-Limburg opent op 1 februari 2022 zijn deuren voor patiënten met lichamelijke en/of geestelijke beperkingen, met een psychische aandoening en voor patiënten met een extreme angst voor de tandarts. Zij kunnen vanaf dat moment door hun tandarts of huisarts worden verwezen naar CBT Noord-Limburg op het Annapark.

Naast deze nieuwe vestiging op de begane grond van het bijzondere paviljoen Jozef heeft CTB Noord-Limburg met name voor het Annapark gekozen door zijn natuurlijke omgeving. Geheel in lijn met de trend dat patiënten steeds meer bereid zijn verder te reizen voor goede zorg in een bijzondere omgeving. Joost van Schaik, directeur van CTB Noord-Limburg, kijkt dan ook nu al uit naar 1 februari: “Wij kunnen hier straks patiënten uit de brede regio ontvangen voor passende tweedelijns mondzorg in een prachtige ruimte met de nieuwste technieken. En na de behandeling kunnen zij tot rust komen in deze bijzondere omgeving, wat bijdraagt aan het welzijn van onze patiënten.”

De werkzaamheden aan paviljoen Jozef zijn inmiddels gestart. Onder andere de begane grond wordt getransformeerd naar een ruimte die voldoet aan de wensen en eisen van CBT Noord-Limburg.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten