Foto: Persfoto

KennisMakers bij BiblioNu

  Venray

BiblioNu in Venray is gestart met het initiatief Kennismakers. Het idee hierachter is dat de eigen kennis en passie van mensen wordt gedeeld, verdiept en verspreid.

De bibliotheek is bij uitstek een plaats om kennis te delen. Niet alleen kennis over boeken of literatuur, maar ook hele praktische of technische kennis. Tegelijk biedt de bibliotheek een plaats voor verdieping van die kennis, doordat de bibliotheek toegang biedt tot een grote collectie en door de kennis van medewerkers. De bibliotheek heeft echter niet álle kennis zelf in huis. Het initiatief KennisMakers gaat uit van de eigen kennis en passies van mensen, met het doel deze te delen, te verdiepen en verder te verspreiden.

Een ‘KennisMaker’ weet veel over een bepaald onderwerp en wil dit graag delen met anderen. Dit kan van alles zijn: van breien tot barokmuziek, van filosofie tot filmpjes maken. De vorm is vrij, want een KennisMaker bepaalt zelf hoe hij of zij deze kennis gaat delen. Samen met een medewerker van de bibliotheek wordt gekeken of het bijvoorbeeld workshops kunnen zijn, een reeks lezingen of misschien wel een excursie. Vervolgens kunnen geïnteresseerden hier op deze manier kennis mee maken. Kijk voor informatie op Biblionu.nl of meld je aan via info@biblionu.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten