Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Archief Peel en Maas

Zwemmen voor kankeronderzoek

  Venray

Van 13 tot en met 17 september is er in Venray een Zwem4Daagse. Het is een initiatief van de Maarten van der Weijden Foundation, KNZB, Feel Fit Center Venray en Zwemvereniging Spio.

Bij Feel Fit Center Venray kunnen deelnemers vier dagen achter elkaar zwemplezier beleven én donaties ophalen voor onderzoek naar kanker bij mensen met een verstandelijke beperking. Iedere gedoneerde euro gaat voor 100% naar het onderzoek. Inschrijven kan via https://bit.ly/3izeAwD en maak een eigen actiepagina aan op https://bit.ly/2WdjOqF. Op woensdag 15 september bezoekt Maarten van der Weijden het zwembad in Venray. Maarten hoopt dat zoveel mogelijk mensen met hem in beweging komen en meedoen aan de Zwem4daagse om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten