Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Marleen Sijberts: ‘Kom in je kracht’

  Venray

Marleen Sijberts (64) uit Venray presenteert zondag 25 juli haar boek Kom in je kracht. “Ik ben niet de enige die door een diep dal moest om de berg weer op te kunnen en de top weer te kunnen bereiken. Daarom wilde ik een boek schrijven, om jongeren en volwassenen te helpen.”

Het boek is gemakkelijk te lezen en te begrijpen, met weinig tekst. Sijberts: “Maar wel veel ruimte om op te schrijven welke dingen je wilt gaan doen en wat dingen met jou doen. Wat voel ik, voelt dit goed of niet goed? Wil ik dit zo blijven doen of kan ik beter een ander spoor kiezen, wat beter bij mij past? De slagbomen zorgen ervoor, dat je regelmatig moet stoppen en bewust na moet denken, door het toepassen van stop, denk, doe. Zodat je niet te impulsief, maar wel constructief bezig bent. Dat je door deze bewustwording kunt komen tot het maken van jouw eigen spoorboekje.”  

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten