Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Pixabay

A73 in het weekend afgesloten

  Venray

De A73 vanaf knooppunt Rijkevoort tot Venray-Noord wordt in het weekend van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juli afgesloten voor al het verkeer, vanwege onderhoudswerkzaamheden aan de weg.

Vooral omdat vrijdag de zomervakantie voor het midden van het land begint, kan het druk zijn op de snelwegen in het land. Het is overigens niet de eerste keer dat de A73 wordt afgesloten voor werkzaamheden. Eerder dit jaar werd de snelweg al afgesloten tussen Malden en het knooppunt Rijkevoort in beide richtingen. Ook was de weg al eens een weekend dicht voor het stuk tussen Venray en knooppunt Rijkevoort. Rijkswaterstaat heeft de volgende omleidingen ingesteld. Doorgaand verkeer richting Venlo wordt vanaf knooppunten Ewijk en Deil en vanaf Nijmegen omgeleid via autosnelwegen. Verkeer met een herkomst of bestemming tussen Boxmeer en Venray wordt omgeleid via de N271 (oostelijk van de Maas) en N277 (westelijk van de Maas). Verkeer richting Nijmegen wordt gewoon via de A73 afgewikkeld. De afsluiting gaat vrijdag in om 21.00 uur tot maandag ochtend 05.00 uur.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten