Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: eigen foto

Informatiebijeenkomst N270 wordt digitaal vragenuurtje

  Venray

De gezamenlijke informatiebijeenkomst van de gemeente Venray en provincie Limburg voor het project N270 Via Venray op dinsdag 20 juli in het gemeentehuis gaat niet door.


Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is de informatiebijeenkomst omgezet in een digitaal vragenuurtje. Tijdens dit vragenuurtje kunnen inwoners vragen stellen aan het projectteam. De bijeenkomst is van 16.00 uur tot 20.00 uur en er is telkens een tijdsblok van een uur. Inschrijven via N270­vi­aven­ray@prvlim­burg.nl tot en met maandag 19 juli. Per vragenuurtje is er plek voor maximaal tien deelnemers. De N270 tussen de rotonde in Oostrum en de rotonde bij de Intratuin wordt aangepakt. Met een nieuwe inrichting wordt de weg veiliger en beter toegerust op de toegenomen verkeersdrukte. De verbetering van de N270 past in het bredere programma Via Venray. Daarin werkt de gemeente samen met de provincie Limburg aan het verbeteren van het economisch vestigingsklimaat van de gemeente Venray en de regio, waarbij doorstroming, verkeersveiligheid en leefbaarheid belangrijke speerpunten zijn. De afgelopen jaren werden onder andere de rotonde Leunseweg-Paterslaan, rotonde Langstraat-Weg in den Berg en het kruispunt Maasheseweg-A73 al aangepakt. Momenteel wordt gewerkt aan de Leunseweg.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten