<p>Wim De Schryver (rechts) met Tweede Kamerlid Silvio Erkens (VVD).</p>

Wim De Schryver (rechts) met Tweede Kamerlid Silvio Erkens (VVD).

(Foto: Willem Menting)

Wim De Schryver nieuwe lijsttrekker VVD Venray

  Venray

Wim De Schryver (51) is maandag door de VVD-leden in Venray gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar in maart.

De Schryver is sinds de vorige gemeenteraadsverkiezingen in 2018 actief bij de Venrayse liberalen. Naast zijn werkzaamheden als commissielid heeft hij de afgelopen jaren een actieve rol gespeeld bij de groei die de lokale VVD-afdeling de laatste jaren doormaakt. Wim woont ruim 25 jaar in Venray en is sindsdien behoorlijk ingeburgerd in de gemeente. Als apotheker was hij mede-initiatiefnemer van de gezondheidscentra zoals we ze nu kennen. De laatste jaren is hij interimmer en adviseur in de farmaceutische- en hulpmiddelenzorgsector. In Venray heeft hij aan diverse sporten gedaan, bij SV Venray, Hockeyclub Venray en Tennisclub Venray. 

De laatste jaren zit hij wekelijks op de racefiets (in de zomer) of op de mountainbike (in de winter). Samen muziek maken is zijn andere passie. Wim heeft gezongen bij Confetti en gespeeld bij diverse blaaskapellen. Momenteel speelt hij bij Euterpe, waar hij ook de rol van president heeft. Vastelaovend zit inmiddels ook in zijn bloed. In 2011 was hij boerenbruidegom bij De Piëlhaas en ook bij het liedjesfestival was hij meerdere malen actief. Naast sport en cultuur is Wim actief als secretaris bij Kiwanis Schieëpersland. Deze serviceclub ondersteunt projecten en initiatieven voor kinderen in de regio.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten