Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Pixabay

Trajectcontroles: 20.000 boetes

  Venray

De trajectcontroles in Limburg hebben in de eerste vier maanden van dit jaar bijna 20.000 boetes opgeleverd. Bijna de helft daarvan is afkomstig van de N-wegen, waar sinds vorig jaar trajectcontroles actief zijn. Dat blijkt uit cijfers van het Openbaar Ministerie.

Nederland kent in totaal 29 trajectcontroles. In eerste instantie waren trajectcontroles alleen bij de snelwegen, maar sinds afgelopen jaar bevinden de controles zich ook op de N-wegen. Vier daarvan zijn in Limburg. Een aantal controles is pas sinds afgelopen najaar actief en dat is te zien in de cijfers. Op de N275 tussen Koningslust en Venray werden 2.237 auto’s en motoren geflitst en op de N277 tussen Vredepeel en Venray reden 1.359 voertuigen te snel. Op de N270 tussen Ysselsteyn en Venray werden er net iets meer 1.000 auto’s geflitst.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten