Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Landweert Leeft: Samen Aan Tafel

  Venray

Landweert Leeft bezorgt in het kader van Samen Aan Tafel op dinsdag 25 mei door vrijwilligers en stagiaires van het Raayland College kant-en-klare warme maaltijden huis in de wijk. Dat gebeurt tussen 12.30 en 13.30 uur.

Opgeven hiervoor kan via info@landweertleeft.nl of de contactpagina op www.landweertleeft.nl. Voor de maaltijd dient acht euro per persoon te worden overgemaakt naar Stichting Landweert Leeft, IBAN NL90 RABO 0336 0722 01, of in een envelop met naam en adres af te geven bij Mia Hendrix of Cor van Dijk. Landweert Leeft verwacht dat buurtbewoners in juni weer samen aan tafel kunnen gaan in wijkgebouw ‘t Stekske.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten