Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Andrie Rieu staat twee keer in de lokale top vijf.</p>

Andrie Rieu staat twee keer in de lokale top vijf.

(Foto: Fotografie Ge Hirdes)

André Rieu scoort hoog in Venray

  Venray

Time to Say Goodbye/Con te Partiro van Andrea Bocelli en Sarah Brightman is nog altijd het meest gedraaide nummer tijdens uitvaarten in Nederland. Dat blijkt uit de jaarlijkse muzieklijst Uitvaart Top 100.


Voor crematorium Boschhuizen in Venray geldt dat André Rieu met twee liedjes staat genoteerd in de lokale top vijf. Danny Vera ontbreekt opvallend genoeg in Venray in de top vijf, daarentegen staat Wim Sonneveld op de tweede plaats. Landelijk gezien staat Het Dorp drie plekken lager. De top 5 in Venray: 1. Sarah Brightman en Andrea Bocelli, Time To Say Goodbye (Con Te Partiro), 2. Wim Sonneveld, Het Dorp 3. Marco Borsato, Afscheid Nemen Bestaat Niet, 4. André Rieu, The Rose (instrumentaal) en 5. André Rieu en Mirusia Louwerse, Ave Maria (Schubert). De lijst is samengesteld op basis van de muziek die is afgespeeld tijdens afscheidsdiensten in alle 21 crematoria en nog eens zes uitvaartcentra van coöperatie DELA.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten