Logo peelenmaasvenray.nl
De brandweer wist de brand snel te blussen door de cabine te kantelen. Foto: SK-Media.
De brandweer wist de brand snel te blussen door de cabine te kantelen. Foto: SK-Media.

Vrachtwagen in brand

  Venray

Aan de Macroweg in Venray vatte in de vroege maandagochtend een vrachtwagen vlam. De brandweer wist echter te voorkomen dat het hele voertuig uitbrandde.

Door de cabine te kantelen met een heftruck kon de brandweer de vrachtwagen goed blussen. Wat de technische storing heeft veroorzaakt, is niet bekend. De Macroweg was afgesloten tijdens de bluswerkzaamheden. De trekker met oplegger vloog rond 5.30 uur uur in brand. De weg werd daarop afgesloten. Omdat de brand bij de motor woedde, regelde de brandweer een heftruck om de cabine van de truck te kantelen. Niemand raakte gewond.

Foto's SK-Media. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten