Logo peelenmaasvenray.nl
Kim van Wees: "Iedereen is toch wel een beetje verbaasd dat ik het voor elkaar heb gekregen."
Kim van Wees: "Iedereen is toch wel een beetje verbaasd dat ik het voor elkaar heb gekregen."

Nog meer buitenspelen

  Venray

Het speeltuintje gelegen aan de straten Sneeuwklokje, Silene en Sterremuur in de Venrayse wijk Landweert heeft een kleine facelift ondergaan. Een initiatief van buurtbewoonster Kim van Wees, die het heft in eigen hand nam. "Iedereen is toch wel een beetje verbaasd dat ik het voor elkaar heb gekregen."

Eind 2016, toen Van Wees (40) nog in de commissie van het jaarlijkse pleinfeest zat, ontstond onder de leden het idee om iets aan de speeltuin te doen. Er was sprake van overlast en er werd nog niet maximaal van de toestellen en de jeu-de-boulesbaan gebruikgemaakt. Toen bleek dat de opknapbeurt prijzig was en de gemeente dit niet helemaal wilde financieren, ging Van Wees begin vorig jaar zelf op zoek naar sponsoren.

Donderdag in Peel en Maas een interview.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten