Logo peelenmaasvenray.nl
Dylan Haegens is genomineerd voor de VEED Awards. Beeld: YouTube.
Dylan Haegens is genomineerd voor de VEED Awards. Beeld: YouTube.

Nominaties voor YouTuber Dylan Haegens

  Venray

Op 24 maart worden in Amsterdam voor de vierde keer de VEED Awards uitgereikt, de Oscars voor de Nederlandse YouTube-industrie.

Donderdag zijn de genomineerden bekendgemaakt. Onder hen is ook Dylan Haegens uit Venray, die is genomineerd in de categorieën beste mannelijke YouTuber en beste comedy YouTuber. Cliffhanger, een van zijn YouTube-producties, is genomineerd in de categorie beste YouTube-serie. De Veed Awards zijn de jaarlijkse prijzen voor de beste YouTubers van Nederland.  De prijzen worden sinds 2015 jaarlijks uitgereikt in de Westergasfabriek in Amsterdam. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten