Logo peelenmaasvenray.nl
De overhandiging van de cheque. Foto:  Delene van Helmond.
De overhandiging van de cheque. Foto: Delene van Helmond.

Cheque Rooyse Ladies voor Speelgoedbank Venray

  Venray

Kiwanis de Rooyse Ladies heeft een cheque van 3.450 euro uitgereikt aan het bestuur van Speelgoedbank Venray.

Dit is de opbrengst van de wijnproeverij die in samenwerking met Wijn & Bistrobar Samen werd georganiseerd in combinatie met een kunsttentoonstelling. De tentoonstelling was ruim vijf weken te bezichtigen in het Venrays museum en was samengesteld met heel diverse werken van kunstenaars uit de eigen regio. De reacties waren louter positief, zowel van de kunstenaars als van de vele bezoekers. De kunstwerken werden ook te koop aangeboden. Een deel van de opbrengst ging naar het goede doel. Extra leuk is dat deze tentoonstelling is samengesteld door twee dames van Kiwanis de Rooyse Ladies, Delene van Helmond en Miep Cuppen, met ondersteuning van Kunstwerkplaats Venray en het Venrays Museum.

Speelgoedbank Venray verzamelt overtollig, goed speelgoed en geeft dit aan gezinnen met kinderen van 0 tot 12 jaar die vanwege hun economische situatie niet in staat zijn om speelgoed te kopen. Het gaat in Venray om ruim 300 kinderen. Met de opbrengst is de Speelgoedbank, die wordt gerund door vrijwilligers,  in elk geval voor een jaar weer gehuisvest. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten