Logo peelenmaasvenray.nl

Kies Techniek op Raayland

  Venray

Kies Techniek Venray 2018 vindt plaats op zaterdag 10 maart bij het Raayland College in Venray.

Daarvoor is een logo ontworpen. Kinderen van groep 7 tot en met 8 van alle basisscholen van Venray en omgeving hebben mee kunnen doen. Het thema dit jaar is De toekomst begint vandaag. Dit thema moest in het logo voor 2018 worden verwerkt. Door circa 150 kinderen is een ontwerp ingestuurd. Op vrijdag 12 januari zijn bij het Raayland College in Venray drie winnaars bekendgemaakt. De wedstrijd voor het nieuwe logo van Kies Techniek Venray is gewonnen door Eef Robins van basisschool de Kruudwis. De tweede prijs was voor Jens Bosma van basisschool Petrus Banden en de derde prijs ging naar Fenna Manders van basisschool de Keg. Verder werden de prijswinnaars uitgenodigd om op 10 maart 2018 samen met hun familie de hele dag aanwezig te zijn op de bedrijvendag.

Van links naar rechts op de foto: Jens Bosma, Ted Lenssen (Techniekplein), Eef Robins, Fenna Manders en Wiel de Kleine (Raayland College).

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten