Logo peelenmaasvenray.nl
Medium Derek Ogilvie komt naar de schouwburg in Venray. Foto: persfoto.
Medium Derek Ogilvie komt naar de schouwburg in Venray. Foto: persfoto.

Derek Ogilvie in schouwburg Venray

  Venray

Kinderfluisteraar en medium Derek Ogilvie kwam negen jaar lang op televisie met onder anderen zijn tv-show Baby's wil is wet. In die tijd kwam hij met verschillende tv- en theatershows. Na een pauze keert hij terug met zijn In your town tour.


De Schot gaat in januari en februari langs vijftien theaters voor het hele land. Op dinsdag 30 januari om 20.00 uur is hij met zijn tour in Schouwburg Venray. "Ik kan niet geloven dat het alweer bijna tien jaar geleden is dat mijn eerste theatershow in Nederland plaatsvond", vertelt Ogilvie vol ongeloof. "Jaarlijks heb ik vele theatershows gehouden in theaters door het hele land. Echter zijn er nog een aantal locaties in Nederland waar ik nog nooit de mogelijkheid heb gehad om op het podium te kunnen staan. Ik ben erg blij dit in januari en februari 2018 tijdens de In Your Town Tour alsnog te kunnen doen."

Kaarten zijn te koop via de website www.schouwburgvenray.nl. Meer informatie: derekogilvie.com.

Ook donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten