Logo peelenmaasvenray.nl
De brandweer rukte nieuwjaarsnacht massaal uit om de brand te bestrijden. Foto: Marco van den Broeck.
De brandweer rukte nieuwjaarsnacht massaal uit om de brand te bestrijden. Foto: Marco van den Broeck.

Treinen Maaslijn rijden weer

  Venray

De treinen op de Maaslijn tussen Venray en Cuijk rijden sinds 10.00 uur maandagochtend weer volgens dienstregeling. Dat meldt Arriva.

De stremming als gevolg van een grote brand in een loods achter het Boxmeers Tapijthuis aan de Sint Anthonisweg in Boxmeer is voorbij. Het treinverkeer was enkele uren gestremd omdat de brandweer slangen over het spoor had gelegd om bij bluswater te kunnen komen. Vervoerder Arriva zette urenlang bussen in. Achter de tapijthandel  werd een opslagloods door de brand verwoest. Het vuur brak rond 2.00 uur uit en was rond 7.30 uur onder controle. Het lukte de brandweer om het vuur weg te houden bij de tapijtzaak zelf en bij een naastgelegen bouwmarkt. De verwoeste loods was eigendom van een andere ondernemer. Niemand raakte gewond, maar de schade is groot. De oorzaak is nog niet bekend.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten