Wethouder Jan Loonen lanceerde de nieuwe website www.venrayverkoopt.nl.
Wethouder Jan Loonen lanceerde de nieuwe website www.venrayverkoopt.nl.

Nieuwe website met gemeentelijke vastgoedobjecten

Venray

Het gemeentelijke aanbod aan beschikbare woonkavels. woningen, bedrijfsgebouwen en bedrijventerreinen in één oogopslag. Dat biedt de nieuwe website www.venrayverkoopt.nl. Wethouder Jan Loonen heeft de site zaterdag tijdens het Woonevent officieel gelanceerd.

De website www.venrayverkoopt.nl is interessant voor bewoners én ondernemers. De site biedt een overzicht van diverse vastgoedobjecten, die in het bezit zijn van de gemeente Venray. Verder vinden geïnteresseerden hier alle informatie rondom verkoopvoorwaarden, grondprijzen en het kopen of huren van groen- en reststroken.

Het jaarlijkse Woonevent in de schouwburg is de perfecte setting voor de lancering van www.venrayverkoopt.nl. Het Woonevent is een informatieve beurs voor iedereen die meer informatie wil op het gebied van wonen. Denk daarbij niet alleen aan het kopen of verkopen van een huis, maar ook aan verzekeringen, inrichten, verbouwen, hypotheken etc. Ruim 25 ondernemers presenteren zich dit weekend met hun diensten en producten op het gebied van wonen.  Het Woonevent is zaterdag 23 en zondag 24 september te bezoeken, beide dagen van 12.00 tot 16.00 uur.


Uit de krant