Logo peelenmaasvenray.nl

Nieuwe bloedafnamelocatie De Kemphaan

  Venray

In De Kemphaan aan het Kennedyplein 1 in Venray opent op  5 september een bloedafnamepost.

De bloedafnamepost is geopend op dinsdagen en donderdagen tussen 08.30 uur en 08.50 uur. De extra locatie in Venray is een service voor patiënten die gebruik (willen) maken van het Maasziekenhuis en nu naar Boxmeer reizen voor bloedafname. Mensen hoeven door de nieuwe service minder ver te reizen.

Het Maasziekenhuis ondersteunt in de regio ook de verloskundigenpraktijken met dienstverlening bij bloedonderzoek. Verder biedt het ziekenhuis service aan huis bij oncologische patiënten of andere patiënten die niet mobiel zijn.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten