Logo peelenmaasvenray.nl
Bram Reijnders met zijn zoontje Tom thuis bij Martin Garrix.
Bram Reijnders met zijn zoontje Tom thuis bij Martin Garrix.

Kunstwerk voor wereldster

  Venray

Kunstenaar Bram Reijnders stond onlangs in de woonkamer van superster Martin Garrix om een kunstwerk af te leveren. De beste dj ter wereld was op een beurs gecharmeerd geraakt van het werk van de Venraynaar.

Het kunstwerk 'Welcome to jungle paradise' hangt nu in het huis van Garrix in Amsterdam. Erg speciaal, maar Reijnders moest bekennen dat hij niet helemaal op de hoogte was van het succes van Garrix. "Pas toen ik bij hem thuis kwam, wist ik pas wat hij allemaal heeft bereikt. Als producer heeft hij samengewerkt met Usher, Justin Bieber en Ed Sheeren. Dat is gezien zijn leeftijd (Garrix is 21 jaar) ongelofelijk knap."

De dj zag het werk van Reijnders op de Masters of LXRY in Amsterdam. Dat het werk van de kunstenaar bij Garrix thuis aan de muur hangt, maakt Reijnders trots. "Misschien is hij wel een van de meest invloedrijke artiesten die Nederland ooit heeft gehad. Hij maakt echt promotie voor het land met zijn werk. Ik kon wel zien dat hij liefde heeft voor kunst. Het is mooi dat mijn werk ook in de smaak valt."

Reijnders zit niet stil. Hij werkt hard aan nieuw werk in zijn atelier in Venray en aan het einde van dit jaar staat hij in Miami op de Art Week. Tijdens een van de meest invloedrijke beurzen maakt hij zijn debuut. "Het is ontzettend moeilijk om een plek op die beurs te veroveren. Ik heb mezelf een tijd geleden ingeschreven en blijkbaar waren ze onder de indruk van mijn werk. Het is echt een eer om daar te mogen staan."

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten