Bart Smits en Joonas Sengers werden overvallen door de dj's van van Spinnin' Records.
Bart Smits en Joonas Sengers werden overvallen door de dj's van van Spinnin' Records.

Leerlingen Raayland College winnen schoolfeest

Venray

Op woensdag 12 juli krijgen de leerlingen van het Raayland College een schoolfeest aangeboden. Dankzij de deelname van twee leerlingen uit 3 vwo, Bart Smits en Joonas Sengers, aan de 'High School Takeover' mag de hele school zich opmaken voor het beste schoolfeest ooit. Compleet met licht, geluid, CO²-kanonnen en de internationale dj's Mike Williams, Curbi, Mesto en Sophie Francis.

Op dinsdag 13 juni zijn Bart en Joonas tijdens hun aardrijkskundeles overvallen door de dj's Mesto en Mike Williams van Spinnin' Records. Met deze dj's en een cameraploeg werd bekendgemaakt dat het Raayland College dit schoolfeest gewonnen heeft. Dit alles dankzij de enthousiaste inspanningen van Bas en Joonas die het Raayland aangemeld hebben voor de take-over.

Muzieklabel Spinnin' Records en fietsfabrikant Gazelle organiseerden drie battles. In de eerste ronde werden de scholen uitgedaagd om een danceplaat te maken. Bart en Jonas stuurden het nummer 'Can you' in. Deze plaat zal straks op het schoolfeest ook te horen zijn. Bij de tweede battle lieten de deelnemers in een video van zestig seconden zien hoe behendig zij met de fiets zijn en welke stunts zij daarmee kunnen uithalen. Hiervoor fietste Lucas Dirks, een vriend van Bart en Joonas, met zijn mountainbike door de school en van diverse trappen af. De derde ronde was een dance battle. Met de meiden van Dizzy Mini-Academie maakten Bart en Joonas voor de school een dancevideo op een nummer van Spinnin' Records.

Na afloop van deze drie battles bleek het Raayland College de grote overall-winnaar. Daarmee winnen zij op 12 juli een door Spinnin' Records georganiseerd schoolfeest in Evenementenhal Venray.




Uit de krant