Logo peelenmaasvenray.nl
Venray van toen staat op 7 januari  in het teken van vastelaovend 1950 in Venray.
Venray van toen staat op 7 januari in het teken van vastelaovend 1950 in Venray.

Venray van toen: vastelaovend 1950

  Venray

Op Peel en Maas TV is zaterdag 7 januari de vijftigste uitzending van Venray van toen te zien. Sinvid Mediamakers startte in 2012 in samenwerking met Peel en Maas TV met het produceren van dit historische tv-programma Venray.

Nagenoeg alle intro's van de uitzendingen zijn aangekondigd door presentator Paul Rutten. Vandaag de dag is Sjang Vollenberg de vast tekstspreker. De komende uitzending staat in het teken van de vastelaovend in 1950, als prins Jan Tillemans de Piëlhazen en Piëlhazinnen van Rooj aanvoert. Unieke beelden laten zien hoe destijds de nieuwe prins werd gepresenteerd. Na de eerste uitzending, zaterdagavond om 19.00 uur, wordt het programma elk uur herhaald tot en met zondag 8 januari 18.00 uur.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten