Logo peelenmaasvenray.nl
Wereldkeuken van dichtbij – favoriete gerechten van bewoners van Brukske.
Wereldkeuken van dichtbij – favoriete gerechten van bewoners van Brukske.

Wereldkeuken van dichtbij

  Venray

Het multiculturele karakter van de Venrayse wijk Brukske vervat in een kookboek met recepten van wijkbewoners. Vanaf nu is het te koop: Wereldkeuken van dichtbij – favoriete gerechten van inwoners van Brukske.

'Wat een leuk idee.' Ziet er erg goed uit.' 'Wat een mooi boekje.' 'Leuke foto's.' 'Ik krijg er honger van!' 'Ik koop er meteen ook een paar voor mijn kinderen.' De reacties op het kookboek met de favoriete gerechten van inwoners van Brukske zijn zonder uitzondering enthousiast. Wereldkeuken van dichtbij telt 80 pagina's, met 24 recepten en mooie foto's. De recepten zijn niet ingewikkeld, de gerechten zijn dagelijkse kost voor inwoners van de wijk. Van bewoners uit de wijk die daarnaast met elkaar gemeen hebben dat ze afkomstig zijn uit alle delen van de wereld. In het kookboek geven ze een inkijkje in hun eigen keuken. Ze laten ook enkele bijzondere bereidingstechnieken zien. Het levert een heerlijke mix van gerechten op. Gerechten waar de makers ervan terecht trots op zijn. Gerechten die je uitnodigen voor het maken een culinaire wereldreis, maar dan gewoon thuis.

Het kookboek Wereldkeuken van dichtbij - favoriete gerechten van bewoners van Brukske kost 3,95 euro en is verkrijgbaar bij het Wijkcentrum Brukske, Jumbo Brukske en Veltum, Andalucia Brukske, Roojboek Venray, Jan Linders Venray, Primera Venray, slagerij Verkoeijen Leunen en VVV Venray.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten