Logo peelenmaasvenray.nl
Bart van de Sterren overhandigt de cheque aan Renate van Kempen, voorzitter Junior Kamer Venray.
Bart van de Sterren overhandigt de cheque aan Renate van Kempen, voorzitter Junior Kamer Venray.

Ronde Tafel 160 steunt Spetterbad Venray

  Venray

Bart van de Sterren heeft namens Ronde Tafel 160 Venray Horst een cheque ter waarde van 250 euro gedoneerd voor het goede doel van Junior Kamer Venray: Spetterbad Venray.

De voorzitter van Junior Kamer Venray, Renate van Kempen, nam de cheque dankbaar aan. Bart van de Sterren ontving dit bedrag voor de opening van het vernieuwde bedrijfspand van Van de Mortel Assurantie Advies, waarvan hij eigenaar is. Hij wilde het geld graag schenken aan een goed doel in Venray en draagt het goededoelenproject van Junior Kamer Venray een warm hart toe. Het doel is om in de zomer van 2017 een spetterbad te realiseren bij speeltuin 't Speelvlak op Vlakwater.  Kijk voor meer informatie op de website www.spetterbadvenray.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten