Logo peelenmaasvenray.nl
Peel en Maas TV toont zaterdagavond een verslag van het Eindejaarsconcert van het Venray's Mannenkoor. Foto:  Leon Hodiamont.
Peel en Maas TV toont zaterdagavond een verslag van het Eindejaarsconcert van het Venray's Mannenkoor. Foto: Leon Hodiamont.

Eindejaarsconcert op Peel en Maas TV

  Venray

Op Peel en Maas TV is zaterdag 24 december om 19.00 uur een verslag van het Eindejaarsconcert van het Venray's Mannenkoor te zien.

Het Venray's Mannenkoor pakte vorige week zaterdag flink uit tijdens zijn jaarlijkse Eindejaarsconcert. De organisatie koos dit jaar voor een promsconcert met als titel Classic meets Pop. Het concert trok 1200 bezoekers, een record. Musicalster en tv-presentatrice Kim-Lian van der Meij zong voor en na de pauze bekende internationale hits. Ze was verrast om zo'n enthousiast publiek en zo'n groots opgezet concert aan te treffen in Evenementenhal Venray, na twee uur reistijd voor haar. "Mijn indruk van het Venray's Mannenkoor is vooral dat het een groot koor is. Verder zijn ze goed, érg goed, en gezellig!"
 

Deze uitzending wordt om het uur herhaald tot en met maandag 26 december 23.00 uur.  

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten