Logo peelenmaasvenray.nl
Op de foto van links naar rechts: Parvati Changoe (intermediair Leergeld Venray), Daphne Jeuken (coördinator Leergeld Venray, Niels Reijnen HR-manager Jabil.
Op de foto van links naar rechts: Parvati Changoe (intermediair Leergeld Venray), Daphne Jeuken (coördinator Leergeld Venray, Niels Reijnen HR-manager Jabil.

Jabil steunt Leergeld Venray

  Venray

Dankzij een donatie van 1000 euro van Jabil Circuit Netherlands BV, kortweg Jabil, kan Stichting Leergeld Venray nog meer kinderen helpen.

Deze donatie maakt onderdeel uit van Jabil Cares, een wereldwijd programma van Jabil gericht op het ondersteunen van lokale maatschappelijke initiatieven in de omgeving van hun vestigingen. Leergeld Venray geeft kinderen uit gezinnen met een minimaal inkomen, een kans om deel te nemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. In 2016 is het initiatief gestart en inmiddels heeft Leergeld al 310 kinderen kunnen helpen. Op de foto van links naar rechts: Parvati Changoe (intermediair Leergeld Venray), Daphne Jeuken (coördinator Leergeld Venray, Niels Reijnen HR-manager Jabil


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten