Logo peelenmaasvenray.nl
Euterpe maakt zich langzamerhand weer op voor zijn traditionele nieuwjaarsconcert.
Euterpe maakt zich langzamerhand weer op voor zijn traditionele nieuwjaarsconcert.

Nieuwjaarsconcert Euterpe Venray

  Venray

Zondag 8 januari vindt het traditionele nieuwjaarsconcert van Koninklijke Harmonie Euterpe plaats in de schouwburg van Venray, om 11.30 uur.

Eenmaal per jaar biedt Euterpe dit concert aan aan de hele Venrayse gemeenschap. Zowel het opleidingsorkest als het grote orkest brengen een muzikale traktatie ten gehore. Na afloop is er in de foyer gelegenheid om elkaar een gelukkig 2017 te wensen. Dit concert is voor iedereen vrij toegankelijk.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten