Logo peelenmaasvenray.nl
De fiets van de vermiste Herman Philipsen. Foto: politie.
De fiets van de vermiste Herman Philipsen. Foto: politie.

Politie zoekt fiets vermiste man

  Venray

De politie is op zoek naar de fiets van de 76-jarige Herman Philipsen uit Venray die sinds 12 december wordt vermist.

De man is vermoedelijk vertrokken op een zwarte elektrische damesfiets van het merk Sparta. De fiets heeft een lage instap. Op de gezochte fiets zit een zadelhoesje van grijs stof/bont. Aan de fietsdrager hangt één fietstas. Aan het stuur zit vermoedelijk een lang felgroen gekleurd hangslot. Heeft u de fiets ergens gezien, dan vragen we u contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Herman Philipsen wordt sinds 12 december 2016 vermist. Hij is voor het laatst gezien bij de rotonde Noordsingel/Raadhuisstraat in Venray om 07.30 uur.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten