Logo peelenmaasvenray.nl
Oenny, het knuffelbeest van Unicef, is op 29 december te gast op de ijsbaan.
Oenny, het knuffelbeest van Unicef, is op 29 december te gast op de ijsbaan.

Unicef on Ice op 29 december

  Venray

De ijsbaan op het Schouwburgplein in Venray staat op donderdag 29 december in het teken van Unicef.

Op deze dag kan iedereen op de schaatsbaan in het centrum op de foto met Oenny, het knuffelbeest van Unicef. Er kan zelfs een rondje met hem worden geschaatst. Daarnaast maken de schaatsers door het kopen van een gelukskoekje kans maken op een prijs. Koude vingers of oren?

Er zijn handschoenen en mutsen te koop en voor de dorst ook nog bidons. Met deze actie hoopt Unicef geld binnen te halen in de strijd tegen kinderarbeid in de cacao-industrie in Ivoorkust en aan kinderen die daarvan de dupe zijn hoop op een beter leven te geven.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten