Logo peelenmaasvenray.nl
Kim-Lian van der Meij op de planken tijdens het Eindejaarsconcert. Foto: Leon Hodiamont.
Kim-Lian van der Meij op de planken tijdens het Eindejaarsconcert. Foto: Leon Hodiamont.

Eindejaarsconcert mannenkoor geslaagd

  Venray

Het Venray's Mannenkoor heeft afgelopen zaterdag flink uitgepakt tijdens zijn jaarlijkse Eindejaarsconcert. Doordat het in de Evenementenhal plaatsvond, kon het concert meer toeschouwers toelaten. De organisatie koos voor een promsconcert met als titel Classic meets Pop.

Het muziekspektakel trok meer dan 1200 bezoekers, een record.  De concertcommissie had voor een afwisselend programma gezorgd, met een mix van klassiek en pop, met optredens van bekende Nederlanders, onder wie de musicalster en tv-presentatrice Kim-Lian van der Meij, en lokaal muzikaal talent. Alle solisten, het koor en de Philips Harmonie Orkest sloten af met I'm dreaming of a White Christmas. 

Komende zaterdag om 19.00 uur is op Peel en Maas TV een verslag van het concert te zien. Aanvang: 19.00 uur (herhaling elk uur tot en met maandagavond 23.00 uur). Foto's: Leon Hodiamont.
Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten