Logo peelenmaasvenray.nl
De musicalster en tv-presentatrice Kim-Lian van der Meij op de planken. Foto: Leon Hodiamont.
De musicalster en tv-presentatrice Kim-Lian van der Meij op de planken. Foto: Leon Hodiamont.

Sportgala en concert mannenkoor op Peel en Maas TV

  Venray

Op Peel en Maas TV is vrijdagavond 23 december om 19.00 uur een extra uitzending te zien van de uitreiking van de Venrayse sportprijzen, maandagavond in Zaal Zeven van hotel Asteria. Deze uitzending wordt elk uur herhaald tot en met zaterdag 24 december 18.00 uur.

Zaterdag 24 december om 19.00 uur is op Peel en Maas TV vervolgens een verslag van het Eindejaarsconcert van het Venray's Mannenkoor te zien. Deze uitzending wordt om het uur herhaald tot en met maandag 26 december 23.00 uur. Ook zijn zaterdag en zondag op Peel en Maas TV extra evangelielezingen te zien die in het teken staan van het kerstfeest.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten