Logo peelenmaasvenray.nl

Wijkraad spaart voor bloembakken

  Venray

Na jaren van uitstel krijgt de Bomenbuurt in Venray-zuid binnenkort een grote opknapbeurt. De wijkraad heeft al gespaard voor het verfraaien van de buurt.

Als de werkzaamheden aan de straten, trottoirs, riolering, verlichting en groen klaar zijn, wil de wijkraad zes grote bloembakken plaatsen. Ze kosten 275 euro per stuk plus 50 euro voor de aankoop van de planten. De wijkbewoners gaan straks de perkjes zelf onderhouden. Door het sparen van een bedrag van bijna 2.000 euro, heeft de wijkraad te veel vermogen opgebouwd. De afspraak is dat dorps- en wijkraden maximaal tweemaal het jaarlijkse subsidiebedrag op op hun bankrekening mogen sparen. Het college heeft het verzoek van de wijkraad voor een ontheffing ingewilligd.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten