Logo peelenmaasvenray.nl

Start cursus Vluchtelingmaatje

  Venray

Franciscusgroep Venray start op dinsdag 13 december om 20.00 uur met de cursus Vluchtelingmaatje in protestantse kerk Het Zonnelied aan de Kiosk 6 in Venray.

Vluchtelingmaatjes bieden steun aan asielzoekers met een status die in de gemeente Venray een woning aangeboden krijgen. Een vluchtelingmaatje helpt statushouders wegwijs maken met instanties en mogelijkheden. Ook het samen Nederlands spreken is zeer behulpzaam. De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten. Meer informatie is verkrijgbaar bij secretaris Nens van der Wijngaard via e-mail info@franciscusgroep-venray.nl.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten