Logo peelenmaasvenray.nl
Het Maasland Kozakkenkoor.
Het Maasland Kozakkenkoor.

Kerstconcert Yarden in Venray

  Venray

Yarden Vereniging Limburg houdt op zondag 18 december om 15.00 uur het jaarlijks kerstconcert in De Witte Hoeve in Venray.

Het concert wordt dit jaar uitgevoerd door het Maasland Kozakkenkoor met Russisch Byzantijnse kerstgezangen onder leiding van dirigent Bert Ramakers. Naast het Kozakkenkoor kan er genoten worden van harpspel door Inge Frimout en het kerstverhaal door Jaques Janssen. Iedereen is na aanmelding van harte welkom en de toegang is gratis. Aanmelden kan via www.yarden.nl/agenda. Na afloop van het concert kan iedereen genieten van glühwein met een hapje.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten