Logo peelenmaasvenray.nl
Burgemeester Hans Gilissen speldt Daisy Mertens het Zilveren Bijtje op. Foto: Twitter Hans Gilissen.
Burgemeester Hans Gilissen speldt Daisy Mertens het Zilveren Bijtje op. Foto: Twitter Hans Gilissen.

Zilveren Bijtje voor Daisy Mertens

  Venray

Lerares Daisy Mertens van basisschool De Vuurvogel in Helmond is dinsdag in het gemeentehuis onderscheiden met het Zilveren Bijtje van de gemeente Venray.

Deze onderscheiding wordt uitgereikt aan Venraynaren die zich op een bijzondere wijze verdienstelijk maken voor Venray en de gemeente op de kaart zetten. Mertens werd in oktober verkozen tot leerkracht van het jaar in de categorie basisonderwijs. De Venrayse lerares ontving het Zilveren Bijtje in het bijzijn van haar leerlingen uit handen van burgemeester Hans Gilissen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten