Logo peelenmaasvenray.nl

Brand in leegstand pand snel geblust

  Venray

De brandweer heeft zaterdagmiddag rond 15.15 uur een brand in een leegstaand gebouw van de GGZ aan de Noordsingel 39 in Venray geblust.  

Het vuur op het terrein van GGZ Vincent van Gogh brak even na 14.30 uur uit in de keuken van het vrijstaande pand. De brandweer rukte na de brandmelding van een voorbijganger met meerdere blusvoertuigen uit naar Sint-Anna, 45 minuten later kon het sein brand meester worden gegeven. De oorzaak van de brand op de begane grond is nog niet bekend. Niemand raakte gewond. De vloer boven de ruimte waar de brand woedde, is uit voorzorg door de brandweer deels gesloopt om er zeker van te zijn dat er geen vuurresten meer in zitten. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten