Piet Paulusma presenteert  woensdagavond zijn weerbericht  in hartje Venray.
Piet Paulusma presenteert woensdagavond zijn weerbericht in hartje Venray.

Piet Paulusma in Venray voor opname weerbericht

Venray

Meteoroloog Piet Paulusma is woensdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op het Schouwburgplein in Venray voor de opname van het weerbericht na het SBS6-programma 'Hart van Nederland'. Het weerbericht wordt woensdagavond uitgezonden.

Piet Paulusma komt niet alleen voor de uitzending van het weer naar Venray. Hij brengt tevens een bezoek aan de Evenementenhal Venray. Hij gaat daar praten over klimaatsveranderingen en de gevolgen daarvan op het symposium Anticiperen op weersextremen tijdens de Tuinbouw Relatiedagen.

De Evenementenhal en belangenbehartigingsorganisaties ZLTO en LLTB organiseren het symposium naar aanleiding van het hevige noodweer dat eind juni Noord-Limburg en Noord-Brabant trof. Er vielen toen hagelstenen zo groot als tennisballen uit de lucht en de storm zorgde voor flinke wateroverlast. Daardoor liepen tuinders en boeren miljoenen euro's aan schade op. De beurs vindt plaats op 29 en 30 november en 1 december in de Evenementenhal. Het symposium wordt op 1 december georganiseerd.

Uit de krant