Logo peelenmaasvenray.nl

Gewonde bij aanrijding Venray

  Venray

Bij een frontale aanrijding op de Henri Dunantstraat in Venray is dinsdagmiddag rond 15.15 uur één persoon gewond geraakt.

Door nog onbekend oorzaak botsten twee personenauto's  op elkaar. In eerste instantie werd de brandweer opgeroepen, omdat één van de bestuurders bekneld zou zitten in zijn voertuig. Uiteindelijk konden beide chauffeurs op eigen kracht uit hun auto komen. Eén van hen is gewond per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten