Logo peelenmaasvenray.nl
Pieter Weerts (links) neemt de Melvin Jones Award in ontvangst.
Pieter Weerts (links) neemt de Melvin Jones Award in ontvangst.

Melvin Jones Award voor Pieter Weerts

  Venray

Tijdens de jaarlijkse feestavond van Lionsclub Venray heeft Pieter Weerts uit handen van districtsgouverneur Arend de Groot de Melvin Jones Fellowship Award ontvangen. Deze hoogste Lions-onderscheiding  is vernoemd naar de oprichter van Lions Clubs International, Melvin Jones.

Lionsclubs stellen zich onder de slogan 'We serve' ten doel zich belangeloos in te zetten voor de samenleving. De onderscheiding wordt uitgereikt aan Lionsleden die zich langdurig en op bijzondere wijze hebben ingezet voor de Lionsorganisatie en met name een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de 'we serve'-gedachte. Nietsvermoedend verscheen Pieter Weerts op de feestavond om vervolgens verrast te worden met de lovende woorden van de districtsgouverneur. Hij prees Pieters jarenlange inzet als penningmeester, automatiseerder en beheerder van de website en nieuwsbrief van de club. Hij is in meerdere opzichten al jaren een betrouwbare steunpilaar voor de club. Ook eerde hij zijn grote bijdrage aan de samenleving als bestuurslid, lid of ict'er van verschillende organisaties zoals onder andere de afdeling Horst-Venray van het  Rode Kruis, twee stichtingen die de historische windmolen in Venray aan het draaien houden, de stichting Loobeek en de wijkraad Vlakwater. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten