Afbeelding

Jolanda van den Heuvel tweede weekwinnaar fotowedstrijd 

Venray

Jolanda van den Heuvel uit Venray is de tweede weekwinnaar van de door fotospeciaalzaak Dom Melskens en Nieuwsblad Peel en Maas op touw gezette vakantiefotowedstrijd. De foto is gemaakt in Toscane, in een heilzame bron bij Saturnia, een plaats die bekendstaat om de thermen. Dochter Chris geniet zichtbaar tijdens de vakantie van de familie in Italië. 'Het is een vrolijke zomerfoto, zegt Theo Klabbers van Foto Dom Melskens. 'Ook de compositie is origineel. Het is een portretfoto, gemaakt met een groothoek.

 Jolanda van den Heuvel kreeg dinsdagmiddag twee weekprijzen overhandigd: een tegoedbon van Dom Melskens voor honderd gratis afdrukken en een tegoedbon van Peel en Maas TV voor een gratis felicitatie op de kabelkrant. Deelnemen aan de fotowedstrijd kan nog steeds. Stuur een afdruk van uw leukste vakantiefoto in en maak kans op een van de vier weekprijzen of een van de twee hoofdprijzen, een jaar lang gratis fotograferen of een Apple iPad ter waarde van 289 euro.

 Er worden nog twee weekprijzen vergeven. De inzender van de mooiste foto krijgt als weekprijzen een gratis waardebon voor een felicitatie op de Kabelkrant Venray en 100 gratis afdrukken op het formaat 10x15 centimeter bij Dom Melskens. De vier weekprijswinnaars dingen overigens, net als alle andere inzendingen, gewoon mee naar de hoofdprijs die in september bekend wordt gemaakt in Peel en Maas. De hoofdprijs is een Apple iPad ter waarde van 289 euro. Die wordt bepaald door de vakjury, Theo Klabbers van Dom Melskens en Henk Lammen, journalist/fotograaf van Peel en Maas.

Daarnaast is er dit jaar voor de vijfde keer een publieksprijs. Uit tien vooraf geselecteerde foto's, die worden gepubliceerd op de Facebookpagina van fotospeciaalzaak Dom Melskens, kunt u bepalen wie deze prijs wint. De foto die op Facebook de meeste likes krijgt, wint de publieksprijs: een jaar lang gratis fotograferen tot maximaal 420 afdrukken van 10x15 centimeter bij Dom Melskens. De winnaar van de publieksprijs wordt eveneens in september in Peel en Maas bekendgemaakt.

Er kunnen alleen afdrukken van foto's worden ingeleverd bij Dom Melskens aan de Schoolstraat in Venray. Iedere inzender mag ten hoogste drie foto's inzenden. Bij de foto('s) wel naam, adres, woonplaats en telefoonnummer (eventueel mobiel) vermelden, zodat we altijd met u contact op kunnen nemen. De afdrukken van de aangeleverde foto's moeten minimaal 10x15 centimeter en maximaal 20x30 centimeter zijn bij een resolutie van minimaal 300 dpi.

Uit de krant