Logo peelenmaasvenray.nl

Kerstfair aanwinst voor Venray

  Venray

IMG_6977Vier jaar na de laatste editie van de kerstfair in de schuur van Eethoeve de Boogaard in Geijsteren, werd door Ilona Grothausen dit jaar de kerstfair voor het eerst georganiseerd in Venray.

In het oude busstation aan de Julianasingel in Venray presenteren zich 21 lokale en regionale ondernemers en zorgen, samen met lokale muziekgroepen, voor een ware kerstbeleving. Voor het winkelend publiek was de kerstfair de afgelopen dagen een uitgelezen mogelijkheid om de mooiste kerstcadeaus te kopen of te genieten van de spectaculaire kerstambiance. De kerstfair is zondag van 13.00 tot 18.00 uur voor het laatst te bezoeken.

Foto's Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten