Business Point PostNL Venray naar Keizersveld

  Venray

Vanaf dinsdag 9 oktober is op Keizersveld 19, bij drukkerij-uitgeverij Van den Munckhof, het nieuwe Business Point PostNL Venray gevestigd. De vestiging op De Hulst is vanaf die dag gesloten en ondernemers, maar ook particulieren, kunnen vanaf die dag terecht in de nieuwe vestiging.

Twee jaar geleden verhuisden alle postbussen vanuit het postkantoor in het centrum van Venray naar Keizersveld. Van den Munckhof zorgde voor het vullen van deze postbussen, maar kreeg van klanten ook de vraag of poststukken aangenomen konden worden. 'Dit hebben wij toen vrij snel bij PostNL aangekaart, laat John van den Munckhof weten. 'Uit gesprekken bleek dat, met de voorgenomen sluiting van het voorsorteercentrum op De Hulst, de verhuizing van het Business Point PostNL Venray naar Keizersveld een goede optie was. Bovendien verhuizen ook de postbussen van De Hulst naar ons pand. Voor Van den Munckhof sluit het Business Point aan op de vele diensten die het Venrayse bedrijf al levert. 'Als grafisch bedrijf met digitale drukcapaciteit, verzorgen we steeds meer geadresseerde  mailings voor bedrijven en instellingen. Die kunnen we nu van ontwerp tot en met verzending voor onze relaties verzorgen. En dat is wel zo gemakkelijk, aldus John van den Munckhof. In het nieuwe Business Point kunnen klanten voor alle posthandelingen terecht. Naast het verzenden van brieven, pakketten en partijpost kunnen er ook kentekens worden geregistreerd, visaktes worden gekocht evenals postzegels, cadeaubonnen en andere basisartikelen. Ondernemers kunnen er ook een postbus openen. Het nieuwe Business Point heeft ook ruimere openingstijden. Van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.30 uur en op zaterdag van 8.00 tot 9.00 uur. Post die voor 18.00 uur wordt aangeleverd, wordt dezelfde dag nog verwerkt.      

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten