Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Antoon Jeuken
Video

Talkshow: De gezonde werkvloer Venray

  Televisie

Deze talkshow sluit aan op de ambitie van het Leefstijlakkoord: het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van werknemers. Met onder meer de lancering van de Venrayse Leefstijlmonitor (www.venraybloeit.nl/leefstijlmonitor). Dit programma, een initiatief van Venray Beweegt, kwam tot stand in samenwerking met de Gezondste Regio 2025.


Presentatie: Rob van Lieshout. Gasten: Herre Zonderland (JOGG-ambassadeur, ex-topsporter, Total Sports Experience), Sandra Titulaer (Rabobank Noord-Limburg), Harold Stevens (Het Preventieteam, Venrayse Leefstijlmonitor), Marjolein Verrijth (Knoopcentrum voor Gezondheid, Venrayse Leefstijlmonitor) Puck Rijs (JOGG– regisseur Venray Beweegt). Camerawerk: Audica Video. Montage: Ambaum BrandMakers.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten