Vanaf links: Pascal Hendrix, Niek Versteegen en Vincent Buijssen.
Vanaf links: Pascal Hendrix, Niek Versteegen en Vincent Buijssen. Foto: Rikus ten Brücke

Topscorers amateurvoetbal in de prijzen

Sport Oostrum Overig Sport Venray Vierlingsbeek Voetbal

De prijswinnaars van het topschuttersklassement in het Venrayse nieuwsblad Peel en Maas namen zaterdagmiddag uit handen van Pascal Hendrix, adviseur zakelijk van Summa Adviesgroephun prijzen in ontvangst. Dit gebeurde voor het kantoor van de financieel dienstverlener in Oirlo. 

In het individuele klassement kroonde Niek Versteegen zich ook dit jaar tot regiotopscorer. De aanvalsleider van SV Venray wist dit seizoen maar liefst dertig keer het net te vinden. Aanvaller Vincent Buijssen van Volharding eindigde met negentien treffers als tweede en Jelt Verrijth pakte als SV Oostrum-spits ‘brons’ met achttien doelpunten. De teamprijs ging naar SV Venray als meest doeltreffende ploeg in het verschijningsgebied van nieuwsblad Peel en Maas.  De ploeg van trainer Ferdi Akankan scoorde 64 keer dit seizoen.

Niek Versteegen en Vincent Buijssen waren zelf bij de prijsuitreiking aanwezig. Zij werden door Pascal Hendrix in het zonnetje gezet en ontvingen voor hun prestatie een dinerbon van Bistrobar Roos in Venray. Versteegen van 100 euro, Buijssen van 75 euro. Ook Jelt Verrijth, die zaterdag niet live bij de prijsuitreiking aanwezig kon zijn, heeft zijn dinerbon ter waarde van 50 euro inmiddels van de redactie van Peel en Maas ontvangen.

Verrijth zal komend seizoen in ieder geval niet als topschutter van Oostrum in het klassement voorkomen, want de goaltjesdief verkast naar  Venray. Als ploegprijs ontving SV Venray voor 150 euro aan munten, die spelers en begeleiding kunnen besteden in de eigen kantine.

Ook komend seizoen krijgt de populaire topscorersrubriek een plek in nieuwsblad Peel en Maas, zo maakte Pascal Hendrix zaterdag tijdens de prijsuitreiking in het regenachtige Oirlo bekend. Deze voetbalrubriek wordt al jaren trouw gesponsord door Summa Adviesgroep.

Uit de krant