<p>Volharding en trainer Johan Vullings nemen na vier seizoenen afscheid van elkaar.&nbsp;</p>

Volharding en trainer Johan Vullings nemen na vier seizoenen afscheid van elkaar. 

(Foto: Persfoto)

Volharding en Vullings na dit seizoen definitief uit elkaar

  Sport

Volharding en zijn Venrayse trainer-coach Johan Vullings nemen na dit seizoen definitief afscheid van elkaar. Dat meldt de voetbalvereniging, koploper in de tweede klasse F, vanmorgen op haar website.

In de afgelopen week ontstond er enige opschudding bij Volharding, nadat de spelersgroep zich gepasseerd voelde bij het besluit van de technische commissie (tc) om na vier seizoenen afscheid te nemen van de oefenmeester. Dat besluit wordt niet teruggedraaid, zo blijkt uit de verklaring.

‘Het bestuur van Volharding steunt het eerder door de technische commissie op inhoudelijke argumenten genomen besluit, om na vier seizoenen afscheid van elkaar te nemen, volledig. De spelersgroep wilde graag nog een seizoen door met Vullings, maar begrijpt en respecteert het besluit en mag haar input geven voor het profiel van de nieuwe trainer. Alle partijen richten zich nu met een positieve blik op de toekomst met als gezamenlijk doel promotie naar de eerste klasse. Dat zou een mooi slotakkoord van de samenwerking zijn’. 

 Johan Vullings is oud-eerste-elftalspeler en voormalig coach van het tweede team van Volharding. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten