Volharding en trainer Johan Vullings nemen na vier seizoenen afscheid van elkaar.
Volharding en trainer Johan Vullings nemen na vier seizoenen afscheid van elkaar. Foto: Persfoto

Volharding en Vullings na dit seizoen definitief uit elkaar

Sport Regio Sport

Volharding en zijn Venrayse trainer-coach Johan Vullings nemen na dit seizoen definitief afscheid van elkaar. Dat meldt de voetbalvereniging, koploper in de tweede klasse F, vanmorgen op haar website.

In de afgelopen week ontstond er enige opschudding bij Volharding, nadat de spelersgroep zich gepasseerd voelde bij het besluit van de technische commissie (tc) om na vier seizoenen afscheid te nemen van de oefenmeester. Dat besluit wordt niet teruggedraaid, zo blijkt uit de verklaring.

‘Het bestuur van Volharding steunt het eerder door de technische commissie op inhoudelijke argumenten genomen besluit, om na vier seizoenen afscheid van elkaar te nemen, volledig. De spelersgroep wilde graag nog een seizoen door met Vullings, maar begrijpt en respecteert het besluit en mag haar input geven voor het profiel van de nieuwe trainer. Alle partijen richten zich nu met een positieve blik op de toekomst met als gezamenlijk doel promotie naar de eerste klasse. Dat zou een mooi slotakkoord van de samenwerking zijn’. 

 Johan Vullings is oud-eerste-elftalspeler en voormalig coach van het tweede team van Volharding. 

Uit de krant