Persfoto

Derby Olympia-Volharding naar 2 december

  Sport

De voetbalderby tussen Olympia’18 uit Boxmeer en Volharding uit Vierlingsbeek wordt ingehaald op donderdag 2 december. De aftrap is om 20.00 uur.

De voetbalkraker op sportpark Pelzer in Boxmeer stond eigenlijk voor afgelopen zondag gepland. Vanwege meerdere coronabesmettingen bij de Boxmeerse ploeg kon het duel niet doorgaan.

Volharding, de ploeg van trainer-coach Johan Vullings uit Venray, kan in Boxmeer  de periodetitel in de tweede klasse F pakken.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten