<p>Een foto van een eerdere derby tussen Olympia en Volharding.&nbsp;</p>

Een foto van een eerdere derby tussen Olympia en Volharding. 

(Archief Peel en Maas. )

Streep door derby Olympia-Volharding

  Sport

De tweedeklassers Olympia’18 en Volharding komen zondag niet in actie. De derby op sportpark Pelzer in Boxmeer is geschrapt omdat de Boxmeerse ploeg meldt meerdere coronagevallen in de selectie te hebben. 

De wedstrijd wordt binnen zeventien dagen ingehaald. Volharding staat met zeventien punten uit zeven duels eerste in de tweede klasse F, Olympia18 bezet plek vijf met dertien punten uit zeven wedstrijden. 

Wanneer de wedstrijd wordt ingehaald, is nog niet bekend. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten