<p>Jos van Gerven uit Venray.&nbsp;</p>

Jos van Gerven uit Venray. 

(Foto: Henk Lammen)

Lake Valley oefent tegen Nederlands team voor doven

  Sport

Op woensdag 17 november speelt het eerste team van Lake Valley een oefenwedstrijd tegen het Nederlands zaalvoetbalteam voor doven. Het duel begint om 21.00 uur in sporthal De Wetteling. 

Coach van het Nederlands team is Mohamed Akzaz uit Panningen. Hij heeft enkele jaren geleden de trainerscursus met goed resultaat gevolgd bij KNVB-docent Jos van Gerven uit Venray. Ook is hij jarenlang trainer/coach geweest bij ZVV Beringe. Mohamed Akzaz  is zelf ook doof en nu sinds kort bondscoach. Het Nederlands team bereidt  zich voor op EK-kwalificatiewedstrijden in Brussel op 18- 20 maart’22. Dan speelt de ploeg tegen Zwitserland, Ierland en België. Indien zij daar eerste of twee wordt, mag ze deelnemen aan het EK in Italië. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten